مين فينا مبيحبش اللحمه ؟ طب مين مبيحبش يجدد ؟
اكيد كلنا بنحب التجديد الطريقه دي جميله جدا للكبار والاطفال كأنها بانيه .
اللي جربها يقولي أيه رأيه ؟
منتظره آرأكم .
اكيد كلنا بنحب التجديد الطريقه دي جميله جدا للكبار والاطفال كأنها بانيه .
المقادير:
- عرق لحمه من عند الجزار .
- حبهان .
- ورق لورا .
- سمن بلدي .
- ملح وفلفل .
طريقه عمل اللحمه المحمره :
- اشتري من الجزار عرق لحمه بيبقي احمر وبيستوي بسرعه .
- وخليه يقطها شرايح رقيقه جداً ارفع من البانيه .
- وبعدين في طاسه عالنار حطي معلقتين كبار سمن بلدي .
- لما يسخنوا حطي فيها اللحمه قطعه قطعه لحد ما تاخد منك الطاسه .
- بعدين لما تتغير لونها اقلبيها عالناحيه التانيه وسيبيها لما يغير لونها .
- وبعدين طلعي اللي اتغير لونه من الجانبين في طبق .
- واعملي نفس الطريقه مع باقي الكميه .
- وبعدين حطيهم كلهم تاني في الطاسه ووطي عليهم النار .
- ورشي عليهم ملح وفلفل اسود ووحده حبهان وورقتين لورا وغطيهم .
- قلبيهم من وقت للتاني لحد لما تستوي ولو ميتها خلصت وهي لسه مستوتش زوديلها ميه حبه حبه لحد لما تستوي تماماً وبألف هنا وشفا .
اللي جربها يقولي أيه رأيه ؟
منتظره آرأكم .
التعليقات : 0
إرسال تعليق
أخي الكريم، رجاء قبل وضع أي كود في تعليقك، حوله بهذه الأداة ثم ضع الكود المولد لتجنب اختفاء بعض الوسوم.
الروابط الدعائية ستحذف لكونها تشوش على المتتبعين و تضر بمصداقية التعليقات.