مين فينا مبيحبش اللحمه ؟ طب مين مبيحبش يجدد ؟
اكيد كلنا بنحب التجديد الطريقه دي جميله جدا للكبار والاطفال كأنها بانيه .


المقادير:


  • عرق لحمه من عند الجزار .
  • حبهان .
  • ورق لورا .
  • سمن بلدي .
  • ملح وفلفل .

طريقه عمل اللحمه المحمره :



  • اشتري من الجزار عرق لحمه بيبقي احمر وبيستوي بسرعه .
  • وخليه يقطها شرايح رقيقه جداً ارفع من البانيه .
  • وبعدين في طاسه  عالنار حطي معلقتين كبار سمن بلدي .
  • لما يسخنوا حطي فيها اللحمه قطعه قطعه لحد ما تاخد منك الطاسه .
  • بعدين لما تتغير لونها اقلبيها عالناحيه التانيه وسيبيها لما يغير لونها .
  •  وبعدين طلعي اللي اتغير لونه من الجانبين في طبق .
  • واعملي نفس الطريقه مع باقي الكميه .
  • وبعدين حطيهم كلهم تاني في الطاسه ووطي عليهم النار .
  • ورشي عليهم ملح وفلفل اسود ووحده حبهان وورقتين لورا وغطيهم .
  • قلبيهم من وقت للتاني لحد لما تستوي ولو ميتها خلصت وهي لسه مستوتش زوديلها ميه حبه حبه لحد لما تستوي تماماً وبألف هنا وشفا .


اللي جربها يقولي أيه رأيه ؟
منتظره آرأكم .


التعليقات : 0

إرسال تعليق


أخي الكريم، رجاء قبل وضع أي كود في تعليقك، حوله بهذه الأداة ثم ضع الكود المولد لتجنب اختفاء بعض الوسوم.
الروابط الدعائية ستحذف لكونها تشوش على المتتبعين و تضر بمصداقية التعليقات.

المشاركات الشائعة